افزایش میزان گوش دادن ، سبب تقویت حافظه ی شنیداری و بصری، آشنایی بیشتر با مفهوم کلمات و… از اهداف املا در دوره ابتدایی می باشد .
مهارت املا نویسی به معنای توانایی جانشین کردن صحیح صورت نوشتاری حروف، کلمات و جمله ها به جای صورت آوایی آن هاست. دانش آموزان باید به این مهارت دست یابند تا بتوانند به خوبی بین صورت تلفظی کلمات و حروف سازنده آن ها پیوند مناسبی برقرار کنند. امروزه با توجه به تغییراتی که در رویکرد آموزشی فارسی آموزی اتفاق افتاده ، و همینطور نیاز دانش آموزان به تنوع در شیوه یادگیری ، املا نیز شامل روش های زیادی می باشد. یکی از روش های املا ، املای پای تخته ای می باشد .
روز شنبه 1۸ دی ماه ۱۴۰۰ خانم وزین پور معلم پایه چهارم در زنگ املا به دانش آموزان املای پای تخته ای گفتند . در این زنگ دانش آموزان با کلمات و جملات درس دهم فارسی با نام ” باغچه اطفال ” را در پای تخته نوشتند و دوستانشان در دفتر خود یادداشت کردند . آگاهی از توانایی دانش آموزان و نظارت همزمان درنحوه نوشتن حروف و کلمات و اتصال حروف به یکدیگر وتوضیح بیشتر راجع به نکات زبان آموزی به دانش آموزانی که اشکال بیشتری دراملادارند ، از جمله فواید املای پای تخته ای می باشد.